ONLINE KURSUS – TRÆN DIN BÆKKENBUND!

Under en graviditet skabes der, i takt med den voksende mave, en øget belastning og tyngde på bækkenbundens muskler. Den øgede belastning kan medfører inkontinens, hvorfor det er en god idé, at du, allerede når du bliver gravid, har en god kontakt til din bækkenbund og fortsat holder den stærk, sund og elastisk med regelmæssig træning under hele din graviditet.

Med dette kursus får du netop en vejledning til EFFEKTIVE bækkenbundsøvelser, der foruden selve knibet, vil fokusere på samspillet mellem din bækkenbund, musklerne omkring dit bækken og dit åndedræt. Du får en printevenlig logbog, så du kan holde styr på din træning, og vejledning til hvordan du gør øvelserne svære.

Du får en indgående viden om bækkenbundens opbygning og funktion, hvordan en graviditet og fødsel kan påvirke din bækkenbund samt et helt vidensmodul omkring begrebet inkontinens. Du får naturligvis også en hel bunke af simple råd og redskaber til, hvordan du kan optimere din bækkenbund og forebygge/mindske risici for inkontinens under graviditet og efter fødsel.

Kurset er udviklet af nogle af Danmarks dygtigste fysioterapeuter.

Vi giver 50% rabat og du får gratis adgang til et ekstra online kursus i babymassage.

Adgang til kurset er ikke tidsbegrænset. Det vil sige, at når du har købt det, er det dit for evigt inkl. alle fremtidige opdateringer. Du behøver ikke at blive scannet hos Spire for at købe kurset.

Du får ALT dette med i prisen:
Introduktion til bækkenbunden
Information om Inkontinens
Systematisk træningsprogram
Videoillustration af alle øvelser
Bækkenbunden ved graviditet / efter fødsel
Træningslogbog
Introduktion til babymassage
Information om massagens virkemidler
En direkte vej til tillid og tilknytning
Videoillustration af alle greb
Systematisk massagebehandling
Mundtlig guiding

Træn din bækkenbund

Babymassage

Hos Spire møder du et professionelt team af sonografer. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanning inklusiv 3D/4D. Vi har det nyeste udstyr, som sikrer optimal billedkvalitet ved alle scanninger.
Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed.