Pakker og gavekort

Vil du forkæle en gravid? Du kan vælge at købe en af vores pakker til en god pris. Du kan også vælge at købe en enkelt scanning eller sammensætte en anden pakke. I så fald skal du skrive eller ringe til os.

Vælg mellem:

Lille pakke

To valgfrie scanninger til en værdi af kr. 450,- pr scanning (tidlig scanning, kønsscanning).

Din pris: kr. 832,50

Mellem pakke

Kønsscanning og 3D/4D-scanning til en samlet værdi af kr. 1350,-.

Din pris: kr. 1215,-

Stor pakke

3 scanninger: Tidlig scanning eller kønsscanning, 3D/4D-scanning, Tryghedsscanning. Værdi: kr. 1715,-.

Din pris: kr. 1640,-

Mega pakke

Tidlig scanning, kønsscanning, 3D/4D-scanning, tryghedsscanning. Værdi kr. 2300,-.

Din pris: kr. 2000,-

Sådan gør du: Gå ind på Bestil tid. Klik på ‘Pakker’. Vælg den pakke du gerne vil købe. Vælg et vilkårligt tidspunkt, det har ingen betydning for hvornår scanningen udføres. Betal online. Du får indenfor 24 timer tilsendt en mail med dit værdibevis.

Tiderne til selve scanningen bookes almindeligt online af den, som skal scannes. Gå ind på ‘Bestil tid‘. Klik på ‘Scanninger’. Vælg den scanning du gerne vil have. I kommentarfeltet skrives fakturanummeret, som står i værdibeviset, som du har fået tilsendt. Husk at medbringe værdibeviset til scanningerne, gerne elektronisk.

Er du gravid og vil bare booke en almindelig tid til scanning, skal du gøre det i bookingsystemet og så betaler du når vi har scannet dig.

Læs om vores betingelser her

Pakker

Hos Spire møder du et professionelt team af sonografer. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanning inklusiv 3D/4D. Vi har det nyeste udstyr, som sikrer optimal billedkvalitet ved alle scanninger.
Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed.