3D PRINT

English

Vil du have et håndgribeligt minde fra din 3D scanning, så kan du overveje et 3D print af din babys ansigt.

Bemærk venligst, at du skal have være til 3D scanning, før du kan bestille et 3D print. Prisen for printet kommer oveni prisen for scanningen.

3D forlæg

Printene fremstilles af hvid PLA og vil fremstå som en buste. Rammen er 12,5 x 11 cm og fås i stort set alle farver inklusiv træfarvet.

Introduktionspris: kr. 595,-*
(Normalpris
 kr. 795,-)
Priserne er inklusiv moms.
Leveringen tager op til 2 uger.

Bemærk at der skal bruges et meget ‘rent’ 3D billede uden for mange hænder, navlestreng eller andet foran ansigtet for at få et godt resultat. Rådfør dig med den som scanner dig om, hvorvidt det vil give god mening for dig, at bestille et 3D print.

3D print hos Spire

PLA er en såkaldt bioplast fremstillet af stivelse fra afgrøder som majs eller sukkerroer. PLA har et lavt smeltepunkt, hvilket betyder, at man kan benytte lavere temperaturer under printningen end ved andre plasttyper, og dermed spare energi. PLA er mindre belastende for miljøet end ved fremstilling af traditionelle plasttyper, hvor man bruger olie som råmateriale.

Her kan du læse mere om teknologien bag 3D print.

*Forbehold for prisændringer

Hos Spire møder du et professionelt team af sonografer. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanning inklusiv 3D/4D. Vi har det nyeste udstyr, som sikrer optimal billedkvalitet ved alle scanninger.
Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed.