Personalet hos SPIRE

English

Det er af stor vigtighed, at den der scanner, kan tolke billederne og formidle dem videre. Det kræver erfaring på området. Derfor har vi sammensat et team, som udelukkende består af meget erfarne sonografer. En sonograf er en sundhedsfaglig person, som regel en sygeplejerske eller jordemoder, som er specialoplært i ultralydsscanning. Globalt er der varierende krav til, hvad en sonograf skal kunne, men den danske model lægger sig meget op af Storbritanien. Se her.

Læs om sundhedsstyrelsens anbefalinger om tilkøb af ekstra scanninger i graviditeten her.

Læs om hver enkelt medarbejder herunder.

Pernille A

Pernille Ahnfelt-Rønne

Pernille er indehaver af klinikken. Hun er certificeret sonograf og har scannet over 22.000 gravide siden 2009.

Pernille har blandt andet 23 års erfaring fra Rigshospitalet med pleje af gravide og nyfødte og er drevet af et ønske om at bruge sin dybe viden på området til at give tryghed og gode oplevelser til dig, der venter dig.

Med sin lange erfaring, og som mor til tre børn, ved Pernille, hvad det vil sige at vente et barn og blive forældre. Hun har en stor faglig og teknisk kompetence og ser det som sin fornemmeste opgave at formidle billeddiagnostikken på en forståelig og indlevende måde.

Om mandagen kan du møde Pernille på Rigshospitalet, hvor hun også hjælper til med at scanne gravide.

Se Pernilles CV og certifikater

Pernille T

Pernille Bay Tilgaard

Pernille blev uddannet som sygeplejerske i 2001. Hun har arbejdet som sonograf med obstetrisk ultralyd siden 2008, og har dermed scannet over 27.000 gravide. Hun scanner gravide på Hvidovre hospital til daglig, og vi er så heldige, at hun også kan afse tid til at hjælpe til i klinikken. Pernille har desuden været tilknyttet projektet ‘Copenhagen Baby Heart’ og er selv mor til to drenge.

Se Pernilles certifikater

Myung

Myung Søndergaard

Myung har været sygeplejerske siden 1998 år og har arbejdet med for tidligt fødte på Rigshospitalets neonatalafdeling og med akut børnemodtagelse, også på Rigshospitalet. Myung har 5 1/2 års erfaring som sonograf fra Rigshospitalets Center for Føtalmedicin og Ultralyd. Til daglig er hun ansat på Rigshospitalets neonatalafdeling, og vi er så heldige, at hun også kan afse tid til at hjælpe til her hos os i klinikken. Hun har scannet over 11.000 gravide og er selv mor til en dreng.

Se Myungs certifikater

Myung

Elise Mortensen

Elise er vores dygtige og søde receptionist. Hun byder dig velkommen og hjælper dig med bookinger og praktiske spørgsmål, når du kontakter klinikken.

Myung

Emilie Hallum

Emilie er hun uddannet fødselsterapeut, rebozomassør og jordemoderstuderende.

Desuden passer hun reception og telefon.

Se Emilies doula-certifikat

Hos Spire møder du et professionelt team af sonografer. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanning inklusiv 3D/4D. Vi har det nyeste udstyr, som sikrer optimal billedkvalitet ved alle scanninger.
Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed.