Rebozomassage

English

Ved Emilie Hallum

45 minutter, dkk 600,-*

Rebozomassage er af mexicansk oprindelse, og er brugt i mange år af både jordemødre, fødselspartnere og doulaer/fødselshjælpere.

Teknikken foregår ved brug af et et ca. 3 meter langt vævet tørklæde også kaldet rebozo og fungerer som en forlængelse af behandlerens arme. Det er en teknik, som er velegnet til afspænding, afslapning og kan virke smertelindrende på blandt andet lænd og bækken, da bevægelserne fra rebozoen kan nå ind til de inderste muskler i kroppen, som ellers kan være svære at nå ved almindelig massage.

Rebozoen svøbes om den gravides krop og vugges blidt af tørklædets bevægelser i forskellige stillinger både liggende og stående.

 

Rebozo massage er velegnet til dig, som har gener med bækken og lænd eller til dig som blot ønsker aflastning og afspænding af den gravide krop. Det er en meget blid form for massage og er sikkert at få udført for både den gravide og barnet.

Behandlingen specialiseres alt efter den gravides ønsker og behov, hvorfor der forinden vil være en kort samtale vedrørende den gravides gener eller ønsker til rebozo massagen. Hav gerne behageligt samt tætsiddende tøj på, da det er nemmest at komme til kroppen med tørklædet.

Rebozomassage kan ikke vende din baby, men det har en afspændende effekt som kan hjælpe din baby til at placere sig mere hensigtsmæssigt i bækkenet. Rebozomassage kan ikke sætte fødslen i gang, men hvis du har afkortet cervix eller har fået at vide af din jordemoder eller læge, at du skal holde dig i ro, skal du ikke bestille en tid.

Det er desværre ikke muligt at have børn med til rebozomassage.

Hvis du har besvær med at gå på trapper, beder vi dig kontakte os på forhånd.

*Forbehold for prisændringer

Der gives ikke rabat på denne behandling.

Hos Spire møder du et professionelt team af sonografer. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanning inklusiv 3D/4D. Vi har det nyeste udstyr, som sikrer optimal billedkvalitet ved alle scanninger.
Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed.