Hvorfor vælge Spire

Hvorfor vælge Spire?

English

Vi er seriøse: Hos os lægger vi stor vægt på, at personalet er trænet, certificeret og veluddannet indenfor ultralyd. Derfor kan du være sikker på altid at få en faglig vurdering af din graviditet når du bliver scannet hos os. Vores udstyr er CE mærket og vi er trænet i at bruge det forsvarligt. Dette betyder blandt andet, at vi ikke benytter doppler i 1. trimester uden en indikation. Læs sundhedsstyrelsens anbefalinger her.

Vi har god tid: Vi sætter ekstra god tid af til vores scanninger. Det betyder, at vi kan vurdere fosterets velbefindende ved alle scanninger og vi bliver yderst sjældent forsinket.

Vi lærer: Vi er altid ude efter at videreuddanne os og det opnår vi ved at deltage i interne og eksterne kurser i den nyeste viden om teknologi og føtalmedicin. Alt scanningspersonale er i øvrigt også tilknyttet det offentlige.

Rabatordning: Efter dit første besøg i klinikken får du 15% rabat på alle dine næste scanninger i den samme graviditet (gælder dog ikke NIPT, nakkefold, gennemscanning, follikelscanning og behandlinger og kan ikke kombineres med andre rabatter).

Vi bruger Astraia: Astraia er et fantastisk værktøj med avancerede funktioner, som hjælper os til at vurdere dit barns vækst og sundhed. Det er designet til og i samarbejde med sundhedspersonale indenfor obstetrik og gynækologi og benyttes også af hospitalerne. På den måde sikrer vi, at vores faglige vurdering af din graviditet er optimal.

Vi tager ansvar: Langt de fleste graviditeter forløber heldigvis helt normalt. Men hvis vi vurderer, at der er forhold som bør undersøges nærmere, sørger vi for at hjælpe dig videre på den bedst mulige måde.

Vi sender dine billeder i Tricefy: Når du er blevet scannet har du øjeblikkeligt adgang til dine billeder og klip.

Vi har gjort det nemt at booke tid: Med få klik har du overblik over ledige tider.

Vi passer på dine oplysninger: Alle vores systemer er sikrede og du vil ikke blive bedt om at oplyse CPR nummer eller helbredsoplysninger ved tidsbestilling online. Læs vores persondatapolitik her.

Vi ligger centralt og let tilgængeligt: Lige meget om du bor i København eller kommer udefra er det nemt at komme til klinikken med cykel, det offentlige eller i bil.

Og sidst – men ikke mindst – er vi placeret i et af de bedste kvarterer i København. Det er nemt at kombinere et besøg hos os med en tur ud i byen eller parkerne. Vi er en lille hyggelig klinik med vægt på faglighed, æstetik, tid til vores klienter og en god atmosfære. Hvis vi selv skal sige det så er vi tilmed så heldige at have nogle af de sødeste og dygtigste kollegaer der findes!

Hvorfor vælge Spire

Hos Spire møder du et professionelt team af sonografer. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanning inklusiv 3D/4D. Vi har det nyeste udstyr, som sikrer optimal billedkvalitet ved alle scanninger.
Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed.