Gennemscanning

English

Fra uge 20-22

Du må have op til 2 pårørende med i klinikken.

40 minutter (75 minutter for tvillinger).

Pris kr 900,- (kr 1500 for tvillinger. Læs mere om tvillinger her)
Der gives ikke rabat på denne scanning.

Det får du: En konsultation indeholdende indhentning af graviditetshistorie som udgangspunkt for vurdering af dit barns vækst og sundhed, scanning, skrifteligt svar og forklaring af dette. En fin mappe med scanningsrapporten, et farvebillede af baby og optagelser fra scanningen inkl. et lydløst filmklip af hjerteaktionen i Tricefy. 3D/4D-optagelser hvis det er muligt.

Uge 20-22 er det mest optimale tidspunkt for en gennemgang af strukturer i fosterets krop og organer. Fosteret gennemgås og vi ser på placering i livmoderen, kraniet, hjernen, ansigtet, hjertet, lungerne, mellemgulvet, lever, nyrer, tarme og blære. Desuden arme, ben, ryg og rygsøjle, navlestreng, moderkage og fostervandsmængde. Fosteret måles og væksten vurderes. Kønnet oplyses hvis det ønskes.

Det hænder at fosteret ligger sådan, at scanningen ikke kan gennemføres. I sådanne tilfælde tilbyder vi en gratis ekstra scanning af op til 15 minutters varighed.

Genscanninger tilbydes i følgende tidsrum (forudsætter at klinikken har åbent):

Mandag 10-16
Tirsdag 9-15
Onsdag 11-16
Torsdag 11-16
Fredag 9-16

Genscanning tilbydes ikke i weekender og kan ikke bookes online.

(Der kan også foretages en tidlig gennemscanning mellem uge 15-20. Ring til os for at høre nærmere).

Gennemscanning

Hos Spire møder du et professionelt team af sonografer. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanning inklusiv 3D/4D. Vi har det nyeste udstyr, som sikrer optimal billedkvalitet ved alle scanninger.
Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed.