Gennemscanning

English

Fra uge 20-22

Bemærk venligst: Der er ikke mulighed for genscanning mellem 10/7-31/7, begge dage inklusiv.

40 minutter (75 minutter for tvillinger).

Pris kr 1200,- (kr 2000 for tvillinger. Læs mere om tvillinger her)*
Der gives ikke rabat på denne scanning.

Det får du: En konsultation indeholdende indhentning af graviditetshistorie som udgangspunkt for vurdering af dit barns vækst og sundhed, scanning, skrifteligt svar og forklaring af dette. En fin mappe med scanningsrapporten, et farvebillede af baby og optagelser fra scanningen inkl. et lydløst filmklip af hjerteaktionen i Tricefy. Ekstra farvebilleder kan tilkøbes for kr 20/stk.  3D/4D-optagelser hvis det er muligt.

Uge 20-22 er det mest optimale tidspunkt for en gennemgang af strukturer i fosterets krop og organer. Fosteret gennemgås og vi ser på placering i livmoderen, kraniet, hjernen, ansigtet, hjertet, lungerne, mellemgulvet, lever, nyrer, tarme og blære. Desuden arme, ben, ryg og rygsøjle, navlestreng, moderkage og fostervandsmængde. Fosteret måles og væksten vurderes. Kønnet oplyses hvis det ønskes.

Det hænder at fosteret ligger sådan, at scanningen ikke kan gennemføres. I sådanne tilfælde tilbyder vi en gratis ekstra scanning af op til 15 minutters varighed.

Genscanninger tilbydes på hverdage før kl 16 (forudsat at der er en ledig tid).

Genscanning tilbydes ikke i weekender og kan ikke bookes online.

(Der kan også foretages en tidlig gennemscanning mellem uge 15-20. En tidlig gennemscanning foretages på indikation, f.eks. misdannelser i en tidligere graviditet. Under alle omstændigheder anbefales det, at man får foretaget en gennemscanning igen omkring uge 20-22, for at få en endelig vurdering. Ring til os for at høre nærmere).

*Forbehold for prisændringer

Hos Spire møder du et professionelt team af sonografer. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanning inklusiv 3D/4D. Vi har det nyeste udstyr, som sikrer optimal billedkvalitet ved alle scanninger.
Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed.