Helt tidlig scanning

Fra uge 6+0-13+6

Ved udregning af termin: korrigér ikke for længden på cyklus når du bestiller tid til tidlig scanning. Du risikerer at komme for tidligt, selv om din cyklus er kort. Gå kun ud fra sidste menstruations første dag*

Op til 20 minutter (op til 30 minutter for tvillinger).

Pris kr. 450,- (kr 600,- for tvillinger. Læs mere om tvillingescanning her)

Det får du: En konsultation indeholdende indhentning af graviditetshistorie som udgangspunkt for vurdering af dit barns vækst og sundhed, scanning, skrifteligt svar og forklaring af dette. En fin mappe med scanningsrapporten, et farvebillede af baby og optagelser fra scanningen inkl. et lydløst filmklip af hjerteblink i Tricefy. 3D/4D-optagelser hvis det er muligt.

Ved en tidlig scanning ser vi efter hjerteblink, fosteret måles og der sættes en foreløbig termin. Hvis der er mere end ét foster vil det kunne ses nu. Det er ofte nødvendigt at foretage scanningen vaginalt, særligt før uge 10. Kønnet oplyses ikke ved denne scanning.

NB: Af hensyn til dig forsøger vi at gøre scanningstiden så kort som muligt ved vaginalscanning. 

Det kan ske, at man ikke kan se foster eller hjerteblink, fx hvis man ikke er så langt henne i graviditeten som man troede. I sådanne tilfælde tilbyder vi en gratis ekstra scanning af op til 10 minutters varighed (dog ikke i weekenden).*

*Gælder ikke hvis du kommer før uge 6+0 beregnet ud fra sidste menstruations første dag (uden korrektion for cyklus) eller konceptionsdato (fertilitetsbehandling).

Tidlig scanning

Hos Spire møder du et professionelt team af sonografer. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanning inklusiv 3D/4D. Vi har det nyeste udstyr, som sikrer optimal billedkvalitet ved alle scanninger.
Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed.