Helt tidlig scanning

English

Fra uge 6+0-13+6

Bemærk venligst: Der er ikke mulighed for genscanning mellem 10/7-31/7, begge dage inklusiv.

OBS: Denne scanning kan ikke bookes som en follikelscanning.

Ved udregning af termin: korrigér ikke for længden på cyklus når du bestiller tid  til tidlig scanning, med mindre din cyklus er over 30 dage. Du risikerer at komme for tidligt, selv om din cyklus er kort. Gå kun ud fra sidste menstruations første dag*. Terminsberegner her.

Op til 20 minutter (op til 30 minutter for tvillinger).

Pris kr. 500,- (kr 700,- for tvillinger. Læs mere om tvillingescanning her)*

Det får du: En konsultation indeholdende indhentning af graviditetshistorie som udgangspunkt for vurdering af dit barns vækst og sundhed, scanning, skrifteligt svar og forklaring af dette. En fin mappe med scanningsrapporten, et farvebillede af baby og optagelser fra scanningen inkl. et lydløst filmklip af hjerteblink i Tricefy. Ekstra farvebilleder kan tilkøbes for kr 20/stk. 3D/4D-optagelser hvis det er muligt.

Ved en tidlig scanning ser vi efter hjerteblink, fosteret måles og der sættes en foreløbig termin. Vi sikrer os, at graviditeten ikke er udenfor livmoderen. Det er ofte nødvendigt at foretage scanningen vaginalt, særligt før uge 10. Du vil blive tildækket under scanningen, og du kan også overveje at have en kjole eller lang bluse på, så du er tildækket mens du går til og fra omklædningsrummet. Kønnet oplyses ikke ved denne scanning.

NB: Af hensyn til dig forsøger vi at gøre scanningstiden så kort som muligt ved vaginalscanning. 

Det kan ske, at man ikke kan se foster eller hjerteblink, fx hvis man ikke er så langt henne i graviditeten som man troede. I sådanne tilfælde tilbyder vi som en af de eneste klinikker en gratis ekstra scanning af op til 10 minutters varighed*.

Genscanninger tilbydes på hverdage før kl 16 (forudsat at der er en ledig tid).

Genscanning tilbydes ikke i weekender og kan ikke bookes online.

Bemærk venligst: Dette er ikke en Gennemscanning.

*Gælder ikke hvis du kommer før uge 6+0 beregnet ud fra sidste menstruations første dag (uden korrektion for cyklus) eller konceptionsdato (fertilitetsbehandling).

*Forbehold for prisændringer

Hos Spire møder du et professionelt team af sonografer. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanning inklusiv 3D/4D. Vi har det nyeste udstyr, som sikrer optimal billedkvalitet ved alle scanninger.
Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed.