Skal du være vores nye kollega?

Spire søger 1 dygtig og selvstændig sonograf til aftenvagter 16-20 og weekendvagter 11-16 (behøver ikke at være en hel, sammenhængende weekend og det drejer sig om max én weekend om måneden). Mulighed for dagvagter kan også komme på tale.

Lidt om os:

Vi er en velrenommeret scanningsklinik med professionalisme i højsædet. Vi har helt nye, lækre lokaler, ny Voluson 10, Astraia og de sødeste kollegaer. Vi vil tilbyde vores klienter de bedste rammer for graviditetsscanning og det gør vi ved kun at ansætte erfarent og certificeret personale, samtidig med at vi lægger stor vægt på det medmenneskelige og indlevende forløb.

Vi afsætter god tid til scanningerne og der er indlagt betalt pause i alle vagter over 3 timer. Lønnen er også god og du får betalt oplæring!

Vores forventninger til dig:

Du er en erfaren sonograf og som minimum certificeret i nakkefoldsscanning. Du er åben, fortællende og venlig, og du skal kunne arbejde selvstændigt. Du synes det er en fest, at hele familien kommer med til scanning, og du er god til at inddrage børn, så de også får noget ud af det. Erfaring med 3D/4D er en fordel.

Hvis du er interesseret bedes du sende ansøgning og CV til info@minspire.dk

Du er også velkommen til at kontakte os på 82303013 for at høre mere om stillingen.