Udtalelser

Læs hvordan andre forældre har oplevet deres besøg hos os.

Så fed oplevelse at se vores lille søn lidt på forhånd. Pernille var enormt grundig og gennemgik alt muligt forskelligt ift babys sundhed, fostervand og navlestreng – og bedst af alt: vi har fået tilsendt en helt masse billeder på mail, som både vi selv og alle bedsteforældre er ved at dåne over.
Kan klart anbefales!
Christina Sander

Radiovært på Nova, Venter sit første barn

Jeg blev scannet af Pernille da jeg var gravid med mine tvillinger.
Følte mig i virkelig gode hænder. Pernille er meget grundig og har en virkelig dejlig ro. Hun er klar og tydelig – og tager sig god tid. Man føler sig godt tilpas i hendes selskab.
Janne Hagen Eriksen

Caster, mor til Alice og Olga

Jeg var ikke mindre nysgerrig eller bekymret med mit andet barn. Tværtimod..
Jeg følte mig negligeret og forhastet af det offentlige, så jeg blev scannet af Pernille 3 gange i løbet af graviditeten.
Det var en kæmpe tryghed og jeg følte mig i de bedste hænder.
Jeg anbefaler Pernille til alle gravide, jeg møder!
Camilla Wejhe

Rekvisitør, Wonderland Productions , mor til Kornelia fra 2006 og Sally fra 2016.

Man gennemgår mange følelser under en graviditet – navnligt under den første, hvor alt er nyt. Mine spørgsmål er ikke altid blevet stillet og besvaret ved de rutinemæssige skanninger, som tilbydes af vores sundhedssystem. Under mine tre graviditeter har jeg fået foretaget ekstraskanninger for derved at føle mig mere tryg i processen, og Pernille Ahnfelt-Rønne har varetaget flere af disse. Pernille har altid taget imod mig med udgangspunkt i mine behov, og hendes faglige kompetencer har givet mig den ro, jeg har søgt ved en skanning. Jeg vil give Pernille mine varmeste anbefalinger – hun er ikke kun omhyggelig og vanvittig dygtig, hun har også vist en enorm empati og forståelse for mine følelser og mange spørgsmål. Og så har jeg flere gange været heldig at få de fineste billeder med mig hjem.

Ingen graviditeter er ens, men fælles for alle er nok, at man som kvinde er fyldt med følelser, bekymringer og nysgerrighed for sit kommende barn. Derfor er det også vigtigt at blive mødt med forståelse og respekt, når tankerne tager til. Pernille er ekspert i at skabe tryghed og give kyndig vejledning under en skanning.

Julie Nielsen

Projektleder, mor til Mio, Dagmar og lillebror

Jeg blev scannet af Pernille da jeg ventede mit andet barn. Det var på alle måder en god og tryg oplevelse. Pernille var rolig og empatisk og jeg oplevede at hun tog sig god tid til at vise og forklare mig hvad hun kunne se på scanningen. En dejlig oplevelse.
Lene Kloserskov Andersen

Folkesundhedsvidenskab, mor til Samuel og Tobias

Jeg blev scannet af Pernille da jeg var godt 5 mdr henne i graviditeten. Det var en stor oplevelse at se sit kommende barn på skærmen. Pernille var rolig og fortællende under scanningen. Hun var således forklarende vedrørende skærmbilledet, og hun undersøgte grundigt om barnet var sundt og veludviklet (størrelse, organer mv.). Endelig fik jeg også kønnet oplyst – og denne gang var det så en pige.

De flotte 3D-fotos har jeg gemt godt, så også min datter senere i livet kan se sig selv, inden hun kom til Verden.

Birgitte Bidstrup

Jurist, mor til en dreng og en pige

Inden jeg selv blev gravid, har jeg altid tænkt det var lidt fjollet med ekstra-scanninger, men det ændrede sig med en scanning hos Pernille. Det var stort se det lille barns bevægelser og ansigtstræk samtidig med, at jeg gik derfra med en forsikring om at baby voksede og udviklede sig som han skulle.
Maja Pedersen

Forskningsassistent , Gravid med første barn

Pernille er kompetent og rigtig behagelig at blive scannet hos. Det er lidt magisk at få et kig ind i maven til det lille liv. Det hele foregår i indbydende og komfortable omgivelser.
Line, 30 år

Gravid med nummer to

Hos Spire møder du et professionelt team af sonografer. Vi tilbyder alle former for graviditetsscanning inklusiv 3D/4D. Vi har det nyeste udstyr, som sikrer optimal billedkvalitet ved alle scanninger.
Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed.